Bowen Technika, Pécs

Bowen technika

Bowen technika logója
A Bowen technika szervezetének logója

Pécsett a Hársfa utcában Bowen technikával dolgozó szalon várja.
Akinek izületi, izom, gerincfájdalma van – népiesen szólva fáj a válla, a dereka, a könyöke, a térde – esetleg migrén, szénanátha, asztma gyötri, az jól teszi, ha elolvassa az alábbi sorokat!

Amit ez a szalon kínál, az más, mint a masszázs!
„Hivatalos” elnevezéssel: alternatív és holisztikus gyógyászati szolgáltatásról van szó.
Egész egyszerűen pedig egy kellemes útról a relaxáció és az öngyógyítás irányába.
Persze nem elegendő a tudás, a Bowen technika ismerete, nagyon jó kéz is kell hozzá. Vendégei – vagy mondjuk úgy: páciensei – szerint Hegedüs Monica személyében egy kedves, „arany kezekkel” megáldott terapeutát ismerhettek meg.

Bowen technika masszázs ágya
Bowen technika, terápiás masszázs ágya

Hegedüs Monica a Magyar Bowen Egyesület Bowen Alkalmazók listáján – jelen sorok írásakor – a mindössze két pécsi alkalmazó közül az egyik.

Ez garancia arra, hogy eredményes lesz Önnek a testkezelés – Pécsett, a Hársfa utcában.
A terápia, a kezelés lényegét jól demonstrálja a pécsi Bowen Technika vállalkozás szlogenje:

„Az egészsség benned van!”

Ez a szlogen jól tükrözi a Bowen eljárás lényegét, azt a mechanizmust, amely az emberi szervezet öngyógyító képességének felébresztését, mozgósítását jelenti.

Hegedüs Monica - Bowen alkalmazó
Hegedüs Monica – Bowen alkalmazó

A Webbeteg.hu honlap, amely az Orvosoktól, betegeknek hitelesen mottóval bír, a Mit kell tudni a Bowen-technikáról? c. cikkében így ír:

„A Bowen technika gördülő mozdulatai hatására a szervezet választ küld a test különböző pontjaiba, aminek következtében ezek a pontok és a belső kapcsolatok révén az egész test ellazul. Olyan ez, mintha újraindítanánk a számítógépünket. A vérátáramlás és a transzportfolyamatok fokozódnak, beindul a méregtelenítés…

A technika lehetővé teszi, hogy a stresszes életünk, műtétek, balesetek, lelki traumák miatt megrekedt öngyógyító mechanizmusok szervezetünkben újra beinduljanak.”


Van ahol más aromákkal, nyugtató zenével, más eszközökkel – kővel, csokoládéval, keleti edényekkel, izgalmas illatokkal – dolgoznak, de ennek a helynek is megvan Pécs városában a varázsa. De még mennyire, hogy megvan!

Bowen kezelés Pécs

Elérhetőség:
Cím: Pécs, Hársfa út 18, 7627
Telefon: (70) 557 1360

Nyitva tartás:

vasárnapZárva
hétfő8:00–20:00
kedd8:00–20:00
szerda8:00–20:00
csütörtök8:00–20:00
péntek8:00–20:00
szombat8:00–14:00

Hogy mire számíthatunk az „aranykezű” Monica Bowen szalonjában? Milyen mozdulatsorok lesznek a jellemzőek? Nézzünk meg erről egy nagyon rövid videót:

Bowen terápia – videó