Pécsi masszázs lehetőségek térképen

Masszázs Pécs – a történelmi város nagy masszázs kínálattal

Pécs masszázs paradicsom

Pécs valóságos masszázs-paradicsom, a város számos pontján találunk masszázs szalont.
Nézzünk is erről a Google térképén egy pillanatfelvételt – fenti kép.

Ha szeretne ezen a honlapon szalonjával, szolgáltatásával szerepelni, kérem, keressen!
Kapcsolat: Bognár Stúdió

És természetesen a masszázs számtalan fajtája megtalálható a svéd masszástól az aromaterápián, a frissítő hátmasszázson, a talpmasszázson át a prosztata és az erotikus masszázsig, sőt a nem-masszázsig, azaz a Bowen technikáig is.
(Az utóbbiból mindössze két, a hivatalos egyesület által elismert szereplő működik Pécsett.)
Ám nem is feltétlenül kell elmennie a pécsi polgárnak egy masszázs szalonba, hiszen akár házhoz hívható, mobil masszőr is kínálja szolgáltatásait.

Pécs: masszázs a kövek erejével
Masszázs a kövek erejével

A masszázs fogalmát, lényegét a magyar Wikipédia így tárja elénk:

A tevékenységen klinikailag kipróbált fogásokkal végzett olyan kezeléseket értenek, amelyek általában a test felületére – előre meghatározott sorrendben – célszerűen adagolt mechanikai erőbehatásokkal, valamint olajos vagy krémes kenésekkel, részben vagy egészben megmozgatják az izmokat, ízületeket, kötőszöveteket, továbbá a vér- és nyirokerek rendszerét.
A test felületén alkalmazott masszírozásnál a kézzel, könyökkel, térddel, talppal vagy különböző segédeszközökkel kifejtett mechanikai hatások az érintett helyeken közvetlenül, az idegpályák és a reflexzónák révén pedig áttételes hatást gyakorolnak az élő sejtek szövetek működésére.

Honlap és keresőoptimalizálás (SEO) nélkül nem megy

A vendégek – a szóbeszéd marketingen túl – természetesen egyre inkább a weben, a Google keresőben vagy a Google térképen keresik meg a számukra ideális kezelést és az ideális szalont.

Budapest óriási piacnak számít a vidéki nagyvárosok masszázs, természetgyógyász piacához, így a pécsihez mérten is.
A „masszázs Budapest” keresőkifejezésre a Google hárommillió kifejezést mutat fel.
A „masszázs Pécs” kifejezést keresve viszont „csak” négyszáznyolcvannégyezer találatot kapunk.
Ha eltérő mértékben is, de komoly verseny van az ügyfelekért.
Az a masszás szalon vagy masszőr, terapeuta, amely illetve aki nem akar lemaradni ebben a versenyben, annak az online marketing eszközeivel is meg kell barátkoznia. Számára a Google, a Facebook jó barát, s ezek akkor szolgálják őt legjobban az ügyfelek online elérésében, ha professzionális szakemberre bízzák a tervezését és a megvalósítását.

Vagyis ahhoz, hogy tényleges ügyféllé válljon az érdeklődő, a masszázs szalon részéről honlapra és keresőoptimalizálásra van szükség.
A pécsi szalonoknak ez ügyben szerencséje van, hiszen az Első Magyar Keresőoptimalizáló Verseny győztese, a Bognár Stúdió szintén pécsi, amely most felkínálja szolgáltatását egy jelentkező és megállapodásra kész klasszikus masszást végző masszázs szalonnak.
Elérhetőség a honlapon egy kattintással itt: Bognár Stúdió online marketing