Masszázs Pécs – a történelmi város nagy masszázs kínálattal

Masszázs közben ellazultan fekvő nő

Pécs masszázs paradicsom

Pécs valóságos masszázs-paradicsom, a város számos pontján találunk masszázs szalont.
Nézzünk rá a Google térképére szalont keresve, számos piros felkiáltó jellel fogunk találkozmi.

És természetesen a masszázs számtalan fajtája megtalálható a svéd masszástól az aromaterápián, a frissítő hátmasszázson, a talpmasszázson át a prosztata és az erotikus masszázsig, sőt a nem-masszázsig, azaz a Bowen technikáig is.
(Az utóbbiból mindössze két, a hivatalos egyesület által elismert szereplő működik Pécsett.)
Ám nem is feltétlenül kell elmennie a pécsi polgárnak egy masszázs szalonba, hiszen akár házhoz hívható, mobil masszőr is kínálja szolgáltatásait.

Bepillantás a választékba:

 1. Mangó Masszázs Pécs
 2. Masszázs – Pure Salon
 3. Olivér Németh Massage
 4. Bowen Technika – Pécs
 5. Harmony Masszázs Stúdió
 6. Éden Masszázs
 7. Relax Masszázs Pécs
 8. Nirvana Wellness
 9. Lotus Masszázs Központ
 10. Serenity Spa & Masszázs
 11. Vitality Masszázs
 12. Aura Masszázs Szalon
 13. Zen Spa Pécs
 14. Elixír Masszázs Stúdió
 15. Healing Hands Masszázs

Ha szeretne a keresőkben előbbre jutni szalonjával, szolgáltatásával, kérem, keressen!
Kapcsolat: Bognár Stúdió az Első Magyar Keresőoptimalizáló Verseny győztese.

De természetesen a turista is megtalálja Pécs városában a maga által választott kedvenc masszázsát. De ha változatosságra vágyik, hadd ajánljak egy különlegességet! Tegyen egy édes kitérőt, melyet a weben több ponton is megtalál:

Csokoládé masszázs

A csokoládé masszázs egy luxus kezelés, amelyet a test és a lélek kényeztetésére terveztek. A csokoládé nemcsak finom csemege, hanem számos egészségügyi előnnyel is rendelkezik, amelyeket a bőrön keresztül is felveszünk.

A masszázs során a meleg csokoládét felvisszük a bőrre, és finom mozdulatokkal masszírozzuk, így segítve az izmok ellazulását és a stressz csökkentését. A csokoládé masszázs előnyei közé tartozik az antioxidánsok gazdagsága, amelyek segítenek a szabad gyökök elleni küzdelemben és az öregedés jeleinek csökkentésében.

Emellett a csokoládéban található magnézium segít az izmok ellazításában és az idegrendszer megnyugtatásában. A masszázs során a bőr hidratált marad, és selymes tapintást kap. A csokoládé masszázs nemcsak fizikai előnyökkel jár, hanem mentális jótékony hatásai is vannak. A csokoládé illata boldogságérzetet kelt és serkenti az endorfin termelést, ami stresszoldó hatású lehet.

A kezelés után pedig újult erővel térhet vissza a hétköznapi teendőihez. Fontos azonban megjegyezni, hogy bár a csokoládé masszázs számos előnnyel járhat, nem ajánlott túlzásba vinni. A nagy mennyiségű cukor és zsír bőrirritációt okozhat, ezért érdemes mértékkel élvezni ezt a kezelést.
Mindenesetre Pécs a csokoládés masszázs által is okozhat egy maradandó élményt!

A masszázs fogalma

A masszázs a test felületén végzett, rendszeresen és módszeresen adagolt kézi fogások sorozata, melyet terápiás vagy gyógyító céllal alkalmazunk. Mechanikai ingerek összessége, amelyek közvetlen és közvetett formában fejtik ki hatásukat a szövetek, szervek és szervrendszerek állapotára, ezáltal pozitív válaszreakciót eredményezve a szervezetben, ami fizikális gyógyhatásként jelentkezik.

A masszázs ősi gyógyító eljárás, melynek során a masszőr különböző fogásokat alkalmaz a bőrön, az izmokon, az ízületeken és a kötőszöveteken. Ezek a fogások lehetnek simítóak, gyúróak, ütögetőek, de alkalmazhatók vibrációs és rázós technikák is. A masszázshoz olajat vagy krémet is használhatnak a csúszás megkönnyítése érdekében.

A masszázsnak számos jótékony hatása van:

A masszázs különböző célokra alkalmazható:

 • Gyógyászati céllal: mozgásszervi betegségek, sérülések, fájdalmas állapotok kezelésére
 • Prevenciós céllal: az izomfeszültség, a fáradtság és a stressz megelőzésére
 • Sportolók számára: a teljesítmény javítása és a regeneráció elősegítése érdekében
 • Wellness céllal: a relaxáció és a jólét fokozására

A masszázs biztonságos és hatékony kezelési mód a legtöbb ember számára. Azonban vannak bizonyos esetek, amikor a masszázs nem ajánlott, ilyen például a fertőzések, a lázas állapotok, a daganatok és a súlyos érrendszeri betegségek.

Ha masszázst szeretne kipróbálni, fontos, hogy megbízható masszőrt válasszon. A masszőrnek megfelelő képzettséggel és tapasztalattal kell rendelkeznie.

Honlap és keresőoptimalizálás (SEO) nélkül nem megy

A vendégek – a szóbeszéd marketingen túl – természetesen egyre inkább a weben, a Google keresőben vagy a Google térképen keresik meg a számukra ideális kezelést és az ideális szalont.

Budapest óriási piacnak számít a vidéki nagyvárosok masszázs, természetgyógyász piacához, így a pécsihez mérten is.
A „masszázs Budapest” keresőkifejezésre a Google hárommillió kifejezést mutat fel.
A „masszázs Pécs” kifejezést keresve viszont „csak” négyszáznyolcvannégyezer találatot kapunk.
Ha eltérő mértékben is, de komoly verseny van az ügyfelekért.

Az a masszás szalon vagy masszőr, terapeuta, amely illetve aki nem akar lemaradni ebben a versenyben, annak az online marketing eszközeivel is meg kell barátkoznia. Számára a Google, a Facebook jó barát, s ezek akkor szolgálják őt legjobban az ügyfelek online elérésében, ha professzionális szakemberre bízzák a tervezését és a megvalósítását.

Vagyis ahhoz, hogy tényleges ügyféllé válljon az érdeklődő, a masszázs szalon részéről honlapra és keresőoptimalizálásra van szükség.
A pécsi szalonoknak ez ügyben szerencséje van, hiszen az Első Magyar Keresőoptimalizáló Verseny győztese, a Bognár Stúdió szintén pécsi, amely most felkínálja szolgáltatását egy jelentkező és megállapodásra kész klasszikus masszást végző masszázs szalonnak.
Elérhetőség a honlapon egy kattintással itt: Bognár Stúdió online marketing